För er som undrar kan jag meddela att alla mina recept är mina egna om inte annat anges.
Mynta glassbakelse
Botten:
2 dl valfria nötter
6 mjuka kärnfria dadlar
1 msk ekologisk kokosolja
2 msk ekologisk kakao
Mixa alla ingredienser till en slät smet.
Lägg upp i muffinsformar och tryck till.
Fyllning:
Bladen från 4 myntakvistar
1 msk honung
2 msk kokosolja
Mixa till en slät smet.
Tillsätt 4 msk av den tjocka grädden av en burk kokosmjölk.
Blanda om.
Lägg upp mynta fyllningen i muffinsformarna.
Lägg in bakelserna på ett fat i frysen.
Låt frysa i 2 timmar.
Glassbakelsen avnjuts kall.
Perfekt bakelse att svalka av sig med i hettan.
Mina barn gillar detta.
Hoppas ni också har lust att testa.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar