torsdag 12 juni 2014

Fina finska bloggar värda att besöka

Tänkte tipsa om fina bloggar jag brukar läsa. Hoppas ni ger dem ett besök, de är mycket sevärda.
Dessutom vill jag tacka för alla fina kommentarer jag brukar få här på bloggen, de är så roligt att få respons även om jag inte alltid hinner besvara. Men det värmer ändå, de ska ni veta :).

http://vehkosuo.blogspot.fi/ är en superfin finsk blogg om det lugna livet på landet för en småbarnsfamilj. Tessa som är kvinnan bakom bloggen tar otroligt fina bilder. Kika in där!

http://www.morotsliv.com/ Fina finlandsvenska Ila på morotsliv skriver om rawfood, superfood, och allt som är hälsofrämjande. I hennes arkiv kan man läsa sig mycket klok. Dessutom hittar du toppen recept på massa hudvård och annat spännande. Den här bloggen måste du bara besöka!

Lev mer på mindre bloggen, är skriven av finlandsvenska författaren och livsstils entreprenören Maria Österåker. Maria skriver om allt från odling för självhushåll, djuruppfödning till kloka livsvisdomar. Jag har träffat henne flera gånger så jag kan meddela om att hon är lika inspirerande i verkligheten som hon är i sina bloggtexter. Här får du massor av inspiration!

http://omavaraisuuteen.blogspot.fi/  en finsk blogg som skriver om själhushållning. Här hittar du allt från ost tillverkning till allt möjligt annat spännande. Kika gärna in här!

Lundagård är skriven av finlandsvenska byggnadsvårds- och vintagebutiks ägarinnan Aja Lund. Här hittar du mycket fina bildsköna tips om allt som har med byggnadsvård av gamla hus. Dessutom är Aja en fena på snygg inredning med ett väl tränat öga för detaljer. Dröm dig bort i till Lundagård en stund!

Besök gärna dessa fina bloggar.


3 kommentarer:

 1. Tack för fina och läsvärda tips!! Lev mer på mindre är en favorit sen innan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varsågod, hoppas du hittade något spännande. Ja Maria skriver om mycket intressanta saker. De är så kul att kunna lära sig av andra likasinnade.

   Radera
 2. Oh! Tack så mycket. Måste titta din blog lite närmäre också.

  SvaraRadera