lördag 27 juni 2015

Vi är med i senaste Kloka hem


Om man är nyfiken på att se hur vi bor och läsa lite mer om oss kan man läsa senaste nummret av Kloka hem. Jag har valt att medvetet inte berätta så mycket här på bloggen, för jag vill inte hänga ut vårt liv på nätet där det är tillgängligt för alla. Men för en tidning som kloka hem tycker jag att det känns mer okej eftersom vårt sätt att leva kanske kan inspirera någon annan.  

Jag ville inte att reportaget skulle bli ett ytligt inrednings reportage (sådana finns det tillräckligt av). Utan mera som en berättelse om oss. Reporatget är skrivet och vackert fotograferat av våran vän Aja Lund.

Tyckte de va väldigt långsökt men smickrande när det på framsidan står Finlands bästa ekobloggare. ( Jag som gör allt annat än att blogga i sommar, plus att de finns så många andra duktiga inspirerande ekobloggar både på finska och finlandsvenska. Men det kan ju vara svårt för svenskar att hålla koll vad som händer här. Men de måste väl skriva någon överdrift som säljer). 

Men kika in i vårt hem om ni har lust!

Men så där välstädat sert det nog inte ut nu just, haha...12 kommentarer:

 1. Va rooligt!! Finns denna tidning här?
  /nina

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Vad spännande :) Längesedan jag köpte Kloka Hem men nu fick jag lust till det!
  Jag blir så glad när jag ser att du lagt upp ett nytt inlägg :) Gillar verkligen din blogg! Jag tycker inte att det är mängden inlägg som som gör en blogg bra, det är innehållet.
  Ha en bra dag!

  /Evelina - Evelinas Ekologiska

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Så känner jag också hellre kvalité än kvantitet i allt :). Ha en fin dag du med!

   Radera
 3. Åh, så roligt! Grattis till reportaget. :)
  I mina ögon är du helt klart Finlands bästa ekobloggare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj tack, och tack! Snällt att du tycker, jag inspireras av många andra duktiga.

   Radera
 4. Jag har läst det! Så himla fint och inspirerande :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack va roligt. Hoppas de går fint med dina odlingar iår. Här går de sådär eftersom vi har haft en så kall sommar. Men nu iom värmen börjar de växa så de nästan knakar.

   Radera
 5. Hej! Hittade precis hit efter reportage i kloka hem.Vilken underbara blogg du har, jättebra tips också.Nu ska jag sträck läsa din blogg.Tack!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! så roligt att du hittat hit, välkommen!

   Radera
 6. Så fint och inspirerande reportage! Håller på och renoverar badrummet och tyckte erat badrumsgolv, de svarta plattorna, var så fint! Vad är det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, va kul att du tycker det. De är helt vanliga kakelplattor, som vi köpte från ett överskotts bolag.

   Radera