måndag 10 november 2014

Tävling! Vinn ett presentkort till Ekokiva






Pa da pam pam pam paaaaa! Nu har jag äran att igen dra en spännande tävling för er. I samarbete med Ekokiva http://www.ekokiva.fi/ ( finlands version av ekokul). 

Ekokiva hart nu öppnat i Finland. Härifrån kan man beställa giftfria ekologiska leksaker och andra fina ekologiska saker både för vuxna och barn. 

Så här lagom till jul lottar Husmor Anna i samarbete med Ekokiva ut 
ett presentkort värt 30 euro.

Det du behöver göra är:

1. Du måste bo i Finland.

2. Gå in på http://www.ekokiva.fi/ och surfa runt där. Vilken produkt/ produkter skulle ni vilja köpa för minst 30 euro.

3. Kommentera här nedan vilka produkter som skulle intressera er och varför. Glöm inte din e-mejl adress så jag kan nå dig ifall du är den lycklige vinnaren.

Tävlingen avslutas på söndag den 16.11.2014 vid midnatt.

Lycka till!

47 kommentarer:

  1. Ojojoj, var precis in där o kollade på allt fint! Jag hade velat köpa denna elefant åt vår skrutt som är beräknad 10.4.2015, http://www.ekokiva.fi/pehmolelut/pehmein-elefantti samt denna skallra. http://www.ekokiva.fi/vauvalelut/paras-kalterihelistin. Min epost är kairisblogg@live.com
    Nuuu håller jag tummarna för en vinst! Kramar :)

    SvaraRadera
  2. Oj, så fina saker de har! Jag skulle välja denna: http://www.ekokiva.fi/sisustus/article-20575866 och http://www.ekokiva.fi/ruoka-keittiolelut/article-24157804. Jag skulle gärna vinna dem för sonen fick nyss ett leksakskök, men har ingen mat att laga ;)

    SvaraRadera
  3. Åh vilken rolig tävling!
    Vår bebbo är beräknad att anlända i början av april, och jag skulle mer än gärna klicka hem den här fina musen åt hen: http://www.ekokiva.fi/vauvalelut/hiiri-luonnonkumista
    Även dom här napparna skulle va bra att ha: http://www.ekokiva.fi/vauvatuotteet/tutit/luonnonkumitutti-kruunu-0-3-kk-pyorea

    Min mejladress är saragunmarie@gmail.com

    Nu håller jag tummarna stenhårt! :)

    SvaraRadera
  4. så härligt att ekokiva har öppnat! svårt att hålla sig till "lev enklare" och "shoppa mindre" med så fina produkter bara ett klick bort... själv gillar jag speciellt glassformarna i rostfritt - dem hoppas jag vi har redo när nästa sommar kommer :)

    SvaraRadera
  5. http://www.ekokiva.fi/vauvatuotteet/syo-juo/nokkamuki-ruostumaton-teras-vihrea
    http://www.ekokiva.fi/vesipullot/lifefactory-flip-top-vesipullo-475-ml-vihrea
    Dessa skulle jag välja och mycket mer :)

    SvaraRadera
  6. Så mycket fint! Speciellt Natursutten o life factory nappflaskorna är intressanta nu när vi har en liten till :)

    SvaraRadera
  7. Åh, så mycket fina saker!! Jag skulle ha mycket svårt att bestämma mig om jag vann, men kanske nån av bilarna skulle passa bra åt nån av våra tre gossar. Eller nåt av spelen eller en ny flaska eller.... Hälsningar Ina (bb-kompisen)

    SvaraRadera
  8. Mycket fin hemsida! Svårt att välja, men eftersom jag är fadder till världens sötaste pojke, så skulle jag använda det till http://www.ekokiva.fi/puulelut/geometrinen-leikki och denna http://www.ekokiva.fi/piirra-maalaa/article-20573422?grp=268130
    :) ninaholm88@hotmail.com

    SvaraRadera
  9. Ooh, det fanns flera saker som intresserar, men det skulle nog bli "Lifefactory lasinen vesipullo, 650 ml" eller någon av de andra storlekarna av Lifefacotys flaskor. Andra produkter som intresserar mig för tillfället är ekologiska alternativ till hemska rengöringsprodukter och bra alternativ till plastprylar i köket som inte kan ersättas med loppisfynd.

    SvaraRadera
  10. Jag hittar massor som skulle passa våra barn nu när det är både jul och födelsedagar på kommande. Glassformarna i rostfritt har jag länge tänkt beställa, men från Sverige då eftersom de inte funnits här tidigare. En modig tygbjörn, "rohkea karhu", skulle säkert uppskattas av gosedjurs-älskaren, liksom både låtsasmat och modellera, då en leksaksspis är på kommande i julklapp. Och så skulle jag vilja ha en ny haklapp från Franck & Fischer åt minstingen... Verkligen svårt att välja då det finns så mycket fint som jag länge funderat på att beställa från Sverige!

    SvaraRadera
  11. Det fanns alltför mycket fina grejer, svårt att välja. Men eftersom jag bara gör egen glass skulle jag gärna byta ut glassformarna till rostfritt. Skulle gärna plastrensa och byta ut alla plastgrejer i köket. Lite i taget... H. Johanna Pellinen (pellinenhanna@gmail.com)

    SvaraRadera
  12. Vad kul att man nu kan beställa från Finland istället för att ta det via Sverige! Om jag vann skulle jag gärna ta Bambiförklädet http://www.ekokiva.fi/esiliinat/lasten-esiliina-oko-tex-bambi eller xylofonen http://www.ekokiva.fi/musiikkilelut/soikea-ksylofoni !

    SvaraRadera
  13. Det finns många saker både jag och mitt systerbarn skulle behöva där. Jag håller själv på att byta ut alla drickaflaskor och matlådor från plast. Denna gång väljer jag en matlåda.
    http://www.ekokiva.fi/ruokalaatikot/ruokalaatikko-lasi-1-1-l

    SvaraRadera
  14. Jag skulle gärna vilja vinna ett presentkort, och med den skulle jag köpa dessa badleksaker http://www.ekokiva.fi/leluja-ian-mukaan/0-12-kk/merenelaimet-kylpylelut OCH denhär giraffen som jag hört mycket bra om http://www.ekokiva.fi/sophie-kirahvi/sophie-kirahvi?grp=911611 ! :)
    Vår lilla pojke är beräknad att födas PÅ JULAFTON 24.12.2014 <3
    mirja.hanninen@hotmail.com

    SvaraRadera
  15. eftersom lillemannen vår så småningom ska få börja äta riktig mat så skulle dessa produkter komma i användning. http://www.ekokiva.fi/vauvatuotteet/syo-juo/lusikat-pitkalla-varrella-2-pakki
    http://www.ekokiva.fi/vauvatuotteet/syo-juo/ymparistofiksu-ruokailusetti-vihrea
    blandaren@hotmail.com

    SvaraRadera
  16. Jag skulle köpa kritor och annat pysselmaterial åt vår dotter som förhoppningsvis snart vill börja sitta o pyssla! Även ekologiska rengöringsprodukter intresserar.

    SvaraRadera
  17. Här är det hård åtgång på pysselgrejs så skulle köpa kritor å fingerfärg åt äldsta barnet och bilbanan i våning åt yngsta som älskar bilar

    SvaraRadera
  18. Hejsan. Jag skulle köpa en servis åt Ebba eftersom hon verkligen tycker om att koka och servera kaffe. Dessutom skulle jag vilja köpa två snacks burkar. De skulle passa perfekt som mellanmålsburkar åt våra större damer som ska ha mellanmål till skolan.

    SvaraRadera
  19. Det finns ju så mycket som jag skulle "behöva" ha från ekokiva, både åt oss vuxna och åt dottern. Men en vattenflaska i glas står högt upp på önskelistan! :) http://www.ekokiva.fi/vesipullot/lifefactory-lasinen-vesipullo-650-ml-punainen

    SvaraRadera
  20. Hej! Jag skulle gärna köpa nåt till vår 6 månaders baby. En vattenflaska av glas och bestick skulle passa bra nu då vi snart ska börja med smakportioner. Själv skulle jag gärna testa en bambutandborste. / abrahamsson.malin@hotmail.com

    SvaraRadera
  21. Min son har önskat sig spelet vem där? i julklapp så wwf:s arvaa eläimet skulle passa fint. Själv skulle jag vilja ha en drickaflaska i rostfritt. sofia.l-m@hotmail.com

    SvaraRadera
  22. Dessa glassformar har jag ju beundrat länge redan på ekokul sidorna http://www.ekokiva.fi/juo-syo/jaateloastia-ruostumaton-teras, så absolut en sådan! :) ...men skulle de vara slut sålt så vore det inget problem att hitta något annat istället, många saker intresserade ju :)
    Ida

    SvaraRadera
  23. Härligt med tävling igen ;) T.ex. denhär skulle vara en bra julklapp åt L: http://www.ekokul.se/mat-koksleksaker/grytset-av-tra, och denhär till A's utflykter: http://www.ekokul.se/matlador/liten-matbox-rod-katt...Nya tandborstmuggar borde också skaffas, typ http://www.ekokul.se/hygienprodukter/tandborstmugg-av-naturmaterial-kanin

    /Sofie

    SvaraRadera
  24. Oj vad svårt att välja, det finns så mycket jag gärna skulle införskaffa. :) Men den första produkten jag skulle beställa är nog en drickflaska och då skulle det antagligen bli den här: http://www.ekokiva.fi/vesipullot/lifefactory-flip-top-vesipullo-475-ml-vihrea (så att alla i familjen kan använda den). Eller den här: http://www.ekokiva.fi/vesipullot/juomapullo-vintage-pollo-350-ml och de här tallrikarna: http://www.ekokiva.fi/vauvatuotteet/syo-juo/3-pakki-ruokakulhot-sininenvihreaoranssi åt sonen.

    Nu håller vi tummar och tår!
    therese_fredriksson_3@hotmail.com

    SvaraRadera
  25. Hej! En massa fina saker att välja mellan! Jag skulle nog satsa på nån av Lifefactorys glasflaskor, antagligen den här: http://www.ekokiva.fi/vesipullot/lifefactory-pillivesipullo-650-ml-ruohonvihrea.

    jennieahlskog@hotmail.com

    SvaraRadera
  26. Ojj, vad mycket fint. Om man nu måste välja något, så skulle det väl vara en vattenflaska http://www.ekokiva.fi/vesipullot/lifefactory-lasinen-vesipullo-650-ml-punainen eftersom det är något jag länge tänkt skaffa men inte ännu gjort.

    nadja.tornroos@gmail.com

    SvaraRadera
  27. Hej!Matlådorna i rostfritt har jag önskat länge,så de är mitt första val.Men finns ju massor av fina julklappstips också :)
    ac.marklund@hotmail.com

    SvaraRadera
  28. Hej Anna! Min önskan är en av Lifefactorys glasflaskor (650ml). Jag drar med mina vatttenflaskor överallt. Och tyvärr är de i dagens läge plastiga. Så jag byter gärna ut dem mot en fin glasflaska i mintgrön. Har länge tänkt byta till en giftfri flaska. Men inte riktigt kommit mig för. Ha de bra!

    SvaraRadera
  29. Oj, det fanns verkligen hur mycket fint som helst! Dessa två är i alla fall två favoriter: Denna till dotterns kök, vilket hon leker med varje dag http://www.ekokiva.fi/ruoka-keittiolelut/ruoka-juomasetti?grp=920184 och denna skulle vara bra att ha när vi är på våra utflykter http://www.ekokiva.fi/vesipullot/juomapullo-liila-pollo :)

    eklundsandra@live.se

    SvaraRadera
  30. oj så många bra saker! men just nu skulle nog vi ha mest nytta av glastuttflaskan åt lilltösen och en sådan där häftig ficklampa som ser ut som ett djur åt sonen!

    lindalassila@hotmail.com

    SvaraRadera
  31. Oj, vad mycket fint! Måste nog ta mej tid att titta runt mera där. Jag skulle nog köpa nån av matlådorna.
    annsofi.lilla@hotmail.com

    SvaraRadera
  32. Intressant butik och roligt med tävling! Jag har länge varit på jakt efter "icke-plastiga" dricksflaskor både till mej själv och barnen, så en sådan får bli mitt val. Endera någon av Lifefactorys i glas eller så en i rostfritt stål.
    maria.nyman@saunalahti.fi

    SvaraRadera
  33. Jag skulle också välja en glasflaska Lifefactory flip-top lasinen vesipullo, 650 ml. Med tre barn som idrottar jättemycket tycker jag det känns hemskt att de dricker vatten ur halvvarma plastflaskor, men det är svårt att hitta praktiska flaskor i rätt storlek. Det här är ju jättebra eftersom de är så stora och rymmer vätska till en hel tuff träning.

    SvaraRadera
  34. Räcker det med att man har postlåda i Finland? Annars e de orättvist! ;) Ja vill ju va me!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo de räcker med att man har postlåda. Kommentera vad du skulle önska dig därifrån bara. :)

      Radera
  35. Jag skulle välja nappflaskorna, skulle mer än gärna byta ut de som vi har här hemma (plast versionen då alltså) skulle kännas bättre att mata lilla tjejen med dessa fina flaskos istället!
    mhvv.mail@gmail.com

    SvaraRadera
  36. Varken jag eller mina barn behöver något nytt just nu, så jag skulle köpa någon av babyleksakera åt barnens kusin som snart kommer till världen. Sophie-giraffen kanske, eller någon av de fina träleksakerna.
    lena.norrback@gmail.com

    SvaraRadera
  37. Lifefactorys flip-top glasflaska är en produkt jag också tänkt på att köpa för hela tiden är det någon i familjen som skall ha en drickflaska med sig och ofta blir det en sunkig plastvariant... och det vill jag verkligen ändra på!

    SvaraRadera
  38. Åh, härligt att man inte behöver beställa via ekokul.se längre! Jag skulle vilja ha en "Tyttönukke tummanruskea" (har en mörk pojkdocka sedan tidigare) och "Palapeli maailman lapset". Då tror jag min treåring blir riktigt nöjd, och sedan kan jag ge sakerna vidare när han vuxit ur dem.

    // annasdegbey@gmail.com

    SvaraRadera
  39. Vad mycket fina saker.
    Alla fordon, så som brandbilen, flygplanet etc.
    Detta är ett av favoriterna: http://www.ekokiva.fi/autot-ajoneuvot/autorata
    Bilbanan skulle nog mina två pojkar tycka om att leka med :)
    mimminina84@yahoo.se

    SvaraRadera
  40. Jag har länge velat ha en drickaflaska från Lifefactory så den här skulle jag välja http://www.ekokiva.fi/vesipullot/lifefactory-flip-top-lasinen-vesipullo-650-ml-merensininen. Eller nåt kul till dottern.

    SvaraRadera
  41. Svårt att välja, men jag tror att jag skulle välja matlådor i rostfritt med tätt lock!
    /Anna-Karin P

    SvaraRadera
  42. Äh, glömde ju mejl adressen.. sarah.ingman@gmail.com

    SvaraRadera
  43. Mycket fint, men matlådorna i rostfritt skulle nog komma på första plats!
    /Lina, lina.thylin@hotmail.com

    SvaraRadera
  44. Absolut en matlåda i rostfritt.
    Johanna/ jnorrgrann@hotmail.com

    SvaraRadera
  45. Oj vad där fanns mycket fina saker! Men det som jag direkt fastnade för var matlådorna i rostfritt, för såna har jag länge sökt men inte hittat någonstans. sooofies@hotmail.com

    SvaraRadera
  46. http://www.ekokiva.fi/vesipullot/urheilupullo-ruostumaton-teras-355-ml-vadelma drickflaskor åt båda sönerna! Har kollat in lifefactorys glasflaskor tidigare men dessa i rostfritt är ju ännu böttre för barn! Håller tummarna! ! Pia piakristinanylund@gmail.com

    SvaraRadera