onsdag 12 januari 2011

Bountybakelse


Här är receptet, enjoy!

4,5 dl socker
4 dl vetemjöl
1,5 tsk vaniljsocker
3 tsk bakpulver
4,5 msk kakao
3 st ägg
225 gram smält smör eller margarin
2,25 dl kokande vatten

Smörkräm:

225 gram smör eller margarin
4 dl florsocker
2 st ägg
0,75 paket cocos

Garnering:

1 paket ljus blockchoklad
1,5 msk olja

Gör så här

  1. Vispa ägg och socker, tillsätt torrvarorna därefter smör och vatten.
  2. Grädda kakan i smord och bröad långpanna.175 grader 15-20 min. Låt kakan svalna.
  3. Smält smöret till smörkrämem och rör ner resten av ing. Låt svalna.Bred över den kalla kakan.
  4. Smält blockchoklad med olja och bred på kakan. Ställ kallt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar