tag:blogger.com,1999:blog-5080430714213471171.post4022197863212967731..comments2023-11-08T05:47:07.780-08:00Comments on Husmor Anna: Frosten och den sista skördenHusmor Annahttp://www.blogger.com/profile/11468039342789611040noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-5080430714213471171.post-10273878385204860502014-10-27T04:05:34.995-07:002014-10-27T04:05:34.995-07:00Fast det var fattigare förr så åt man i alla fall ...Fast det var fattigare förr så åt man i alla fall "riktig mat", idag äter de flesta av oss mestadels tillsatser. Fy! God mat gjord från grunden borde vara en mänsklig rättighet! Husmor Annahttps://www.blogger.com/profile/11468039342789611040noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5080430714213471171.post-57126539806810162962014-10-26T03:19:47.792-07:002014-10-26T03:19:47.792-07:00Hej Anna , egentligen detta recept är vår traditio...Hej Anna , egentligen detta recept är vår tradition , då du gjorde med vad du hade hemma, så som du gjorde , jag bor i en liten stad med 1500 invånare vid foten av Alperna , i Piemonte , sedan bröd , ost , och kål var lätt att hitta till och med 100 år sedan. Visst när allt var bättre , inte ister brödet , det var syrat " riktigt " och bakas i ugnen ... ost som du kan kalla det så och inte gillar vad de gör nu i fabriker , för att inte tala om x smör !! Nytt utseende bra söndag ArabellaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/16734875400998276003noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5080430714213471171.post-7154641887906359692014-10-26T00:00:37.804-07:002014-10-26T00:00:37.804-07:00Testade ditt recept Arabella. Men jag tog bara vad...Testade ditt recept Arabella. Men jag tog bara vad jag hade hemma så de blev en gratäng utan smarrig parmesanost och brödet som vi hade var ingen höjdare. Måste testa igen när vi har ett surdegsbröd och parmesan hemma. Tack för tipset!Husmor Annahttps://www.blogger.com/profile/11468039342789611040noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5080430714213471171.post-17660646235106887872014-10-24T00:29:42.255-07:002014-10-24T00:29:42.255-07:00Låt mig veta om du gilladeLåt mig veta om du gilladeAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/16734875400998276003noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5080430714213471171.post-45187928621833604732014-10-23T23:17:58.449-07:002014-10-23T23:17:58.449-07:00Hejsan! Oj, mums de där lät supergott! Måste testa...Hejsan! Oj, mums de där lät supergott! Måste testa. Tack för tipset.Husmor Annahttps://www.blogger.com/profile/11468039342789611040noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5080430714213471171.post-88906644204194931562014-10-23T09:13:31.995-07:002014-10-23T09:13:31.995-07:00Husmor Hej Anna, Jag skriver till dig från regione...Husmor Hej Anna, Jag skriver till dig från regionen Piemonte i norra Italien. Med oss den dag den 1 november, då vi firar minnet av de döda, är det traditionellt att förbereda kålsoppa, det här receptet: <br />kål kokas i saltat vatten med hela blad utan den centrala kusten <br />nötkött buljong eller grönsaks <br />inaktuella bröd <br />riven parmesanost <br />fontinaost (eller annan ost som smälter) <br />I en ugnsform (som kan stoppas i ugnen) ligger smörat bröd i tjocka skivor 1 cm i ett jämnt lager, sedan ett lager av kål, sedan en ost, från grunden, bröd, kål och ost x högst tre skikten. Parmigiano regn, duggregn med den varma buljongen, x ugnen minst 1 timme täckt, då det visar sig, kontrollerar om det fortfarande finns lager och vänster under grillen x 15 min c / a. <br />Vissa lägger smält smör med vitlök och salvia, och till och med salami eller korv sauté mellan de olika skikten. <br />Jag hoppas att vara användbart, om du tvivlar skriv god aptit och ArabellaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/16734875400998276003noreply@blogger.com